Revista eipea (Escoltant i Pensant els Autismes)

Header image
Watch video
Finished 09 / 02 / 2018
Funded!
Received
£ 1,756
Minimum
£ 826
Optimum
£ 2,477
51 Co-financiers
  • Contributing £ 12

    MENCIÓ ESPECIAL a les xarxes socials.

    Agraïment i reconeixement a les xarxes socials.

    > 09 Co-financiers
  • Contributing £ 21

    MENCIÓ ESPECIAL en el quart número de la revista + menció a les xarxes socials.

    Agraïment i reconeixement en el quart número de la revista i a les xarxes socials.

    > 08 Co-financiers
  • Contributing £ 41

    MENCIÓ ESPECIAL a la web de la Revista + menció en el quart número + menció a les xarxes socials.

    Agraïment i reconeixement a la web, en el quart número de la revista i a les xarxes socials.

    > 14 Co-financiers
  • Contributing £ 83

    OBSEQUI eipea + menció especial a la web de la Revista + menció en el quart número + menció a les xarxes socials

    Agraïment i reconeixement a la web de la Revista, en el quart número de la revista i a les xarxes socials. Ens complaurà també, obsequiar-los amb un detall d'eipea.

    > 01 Co-financiers

About this project

Revista digital (en català i castellà) gratuïta, sobre els autismes i les persones que els viuen des de diferents experiències relacionals.

Needs Altyapı Minimum Optimum
Manteniment i actualització de la pàgina web on es publica la revista.
Quotes d'allotjament i domini de la pàgina web i tasques d'informàtica. (semestral)
£ 413
Needs Material Minimum Optimum
Desplaçaments per entrevistes i reportatges. Àmbit nacional.
Despeses relacionades amb desplaçaments per articles d’associacions, centres o entrevistes a persones referents del món de l’autisme. Àmbit nacional. (semestral)
£ 330
Needs Görev Minimum Optimum
Despeses de crowdfunding.
Despeses derivades de crowdfunding. (en cas d'arribar al pressupost mínim) Comissió per Goteo (4%), comissió per transaccions bancàries (1%) i despeses derivades de les recompenses.
£ 83
Maquetació de la revista.
Disseny gràfic de la revista. (semestral)
£ 165
Transcripcions de les entrevistes i materials audiovisuals.
Transcripcions de les entrevistes i materials audiovisuals.
£ 165
Manteniment i actualització de les xarxes socials per la promoció i difusió de la revista a nivell autonòmic, nacional i internacional.
Manteniment i actualització de la pàgina de facebook i twitter on es publiciten les actuacions de l’associació eipea. Promoció i difusió de la revista a nivell autonòmic, nacional i internacional.
£ 83
Traduccions des de diferents idiomes.
Per poder obrir el camp de difusió de la revista i poder comptar amb articles d'arreu del mon, ens és imprescindible buscar traductors professionals. Actualment, estem limitats a autors de parla catalana, castellana o anglesa.
£ 413
DESPLAÇAMENTS PER ENTREVISTES I REPORTATGES. ÀMBIT INTERNACIONAL
Despeses relacionades amb desplaçaments per articles d’associacions, centres o entrevistes a persones referents del món de l’autisme. Àmbit internacional.
£ 826
Total £ 826 £ 2,477
Gerekli
Tamamlayıcı

General information

En la motivació per promoure la reflexió, comprensió i divulgació sobre els autismes, des de l’associació vam crear una revista digital bilingüe (en català i castellà) de periodicitat semestral, de lliure accés i descàrrega gratuïta des de la pàgina web www.eipea.cat.

El primer número es va publicar el mes de novembre de 2016 i ara estem preparant el tercer número, previst pel proper novembre.

La revista inclou articles clínics de professionals amb àmplia experiència i reconeixement en el camp dels autismes, experiències pràctiques, reportatges sobre associacions i centres, i per últim, una secció de ressenyes biogràfiques.

Main features and goals of the crowdfunding campaign

La revista inclou articles clínics de professionals amb àmplia experiència i reconeixement en el camp dels autismes, experiències pràctiques, reportatges sobre associacions i centres, i per últim, una secció de ressenyes biogràfiques.

Pretenem donar veu també a tots aquells agents terapèutics, més enllà dels professionals, com són la família, altres cuidadors i tots aquells que per una o altra circumstància formen part de la vida de les persones amb trastorn de l'espectre autista i aporten una mirada diferent i complementària d'ells i del seu trastorn que ha de ser integrada en el treball terapèutic que duen a terme els professionals (psicoterapeutes, escoles, monitors i altres).

Una revista especialitzada i d’aquestes característiques, que alhora sigui de lliure accés, és infreqüent dins el món editorial en el que ens belluguem. Aquesta particularitat ha estat especialment valorada pels professionals de diversos àmbits i procedències geogràfiques. L’esforç en realitzar-la en dos idiomes redunda en la seva difusió i més àmplia i bona acollida.

imatge-per-goteo.jpg

Why this is important

Aquest espai està obert a tothom, però està adreçat en especial a dos col·lectius: al dels familiars de les persones afectades i al dels professionals i cuidadors que els atenen des de diversos àmbits: des del món de la clínica, de l’ensenyament i de l’assistència social.

La revista és d’accés i descàrrega gratuïts per tal d’arribar al màxim número possible de persones.

Les motivacions que ens han dut a crear aquest espai i aquesta revista, es recullen en el nostre ideari que podeu també consultar a la web www.eipea.cat, i que es resumirien en:

  • eipea parteix d’una comprensió dels autismes des d’una orientació psicodinàmica.
  • Els autismes, dins la psicopatologia infantil, són els trastorns més greus. Existeix una gran variabilitat quant a la gravetat del trastorn i diferències importants quant a l'evolució i al pronòstic.
  • Els autismes repercuteixen de forma massiva en els individus afectats, generant un gran patiment en aquelles persones que tenen cura d'ells. Són persones que pateixen i fan patir.
  • L’autisme, un cop estructurat, és una trastorn crònic, però que amb una intervenció adequada pot millorar.
  • Les persones afectades milloren a partir d'un tractament integral i d'un tracte adequat.
  • Difondre i compartir el màxim d’experiències que ajudin a comprendre millor el món dels autismes i donin eines a les famílies i als professionals per pensar i oferir un tracte i unes actuacions més adequades en quant a les necessitats d’aquestes persones i del seu entorn.
logo-eipea-gran.jpg

Goals of the crowdfunding campaign

Difusió del món dels autismes.

El motiu principal pel qual necessitem col·laboració en aquests moments, és poder sostenir la publicació de la revista sense perdre la seva, reconeguda actualment, qualitat. En aquest moment, i atesa la bona acollida de la revista, tenim accés a autors d’àmbit europeu i sud-americà i el desig de continuar mostrant institucions i associacions que treballen amb col·lectius relacionats amb els autismes més enllà de les nostres fronteres. Aquest objectiu té un important cost, difícilment quantificable, en temps, però també en despeses concretes de la gestió del dia a dia de la revista, tant en la seva preparació, en la seva realització com en la seva difusió .

Team and experience

L’equip permanent està format pels tres editors fundadors que, en aquest moment i atesa la manca de recursos econòmics, assumim les tasques de revisió, correcció i traducció dels textos, edició pròpiament de la revista, selecció dels originals i seguiment dels articles.
Comptem amb un servei extern de manteniment de la web i amb una persona que s’encarrega de la maquetació o disseny de cada número de la revista.

La revista compta amb un Consell Assessor en el que es troben professionals reconeguts del món de l’autisme i la psiquiatria infantil de l’estat espanyol. Aquest Consell Assessor és el garant de la qualitat científica de la revista.

Tots tres editors tenim experiència prèvia, tant pel que fa a la publicació d’articles propis com en l’edició i coordinació de continguts de newsletters online (http://capivo.cat/la-cooperativa/#agira). L’ equip atresora també àmplia experiència clínica com a terapeutes, assessors, supervisors i docents en el món dels autismes.

equip-4.jpg

Social commitment

Sustainable Development Goals

  • Good Health and Well-Being

    Ensuring healthy lives and promoting the well-being for all at all ages is essential to sustainable development.

  • Reduced Inequalities

    To reduce inequalities, policies should be universal in principle, paying attention to the needs of disadvantaged and marginalized populations.